ontspanningstraining-aanmeldformulier

Ontspannen kun je leren

8-weekse eTraining

Wil je leren om weer echt tot ontspanning te komen tijdens je rust? Een lekker loom lichaam met een kalme geest? Dan bieden we je daartoe nu de gelegenheid.

Als je het erg druk hebt of je bent gespannen; als je moe bent of prikkelbaar en snel emotioneel; als je weer lekker wilt slapen en beter wilt ademen; kortom als je tijd wilt nemen om beter in balans te komen kun je vanaf nu meedoen aan mijn ontspanningstraining.

Het volgende kun je dan verwachten:

  • Een beginmail, waarbij je vragenlijsten kunt invullen om te bepalen waar jij nu staat qua overspanning en nadere uitlegmeditatiePC
  • Een aanpak om je stresshormoonniveau te verbeteren: normaliseren van het Adrenaline-niveau en verminderen van het Cortisol-niveau
  • Iedere week nieuwe input met een keuze van adem-, ontspannings- en beweegfilms om thuis toe te passen, met aanbevelingen voor jouw situatie
  • Een korte slaapcursus, met oefeningen om weer een beter slaappatroon te krijgen
  • Uitleg over hoe je minder kunt piekeren
  • Feedback op je vragenlijst, maar ook op je ‘oefengedrag’ (als stok achter de deur kijken we een beetje mee)
  • Tips, leuke links, wijze spreuken en adviezen om je verder te ondersteunen (maar niet teveel, want we willen je juist niet overvoeren)
  • Bij € 75-traject: feedback op je vragenlijsten, feedback op je oefengedrag en beantwoorden van je mails door een echte stress-deskundige

zie hier de tekst behorende bij week 1 van de 8 weekse ontspanningstraining

Wil je na afloop van deze 8 weken verder serieus werk maken van meer rust in je ‘geest’ (verbeteren van je ‘mindset’), dan kun je met korting meedoen aan de (online) mindfullness training (meditatie). Het hoe en waarom van mindfulnesstraining wordt uitgelegd gedurende deze 8 weken.

Maar eerst: ontspannen en uitrusten!

Deze 8 weken kunnen zo maar een lifechanging gebeurtenis worden. In deze 8 weken mag je echt resultaat verwachten. Door de kleine veranderingen in je dagelijkse stramien en de oproep tot en begeleiding bij échte diepe ontspanning zullen je stresshormoon-niveaus dalen. En wie beter ontspant zal zich ook weer beter kunnen inspannen.

Bekijk eventueel deze video ‘Over Spanning’

Aanmelding ‘Ontspannen kun je leren’

Met het invullen en versturen van dit formulier geef je aan dat je mee wilt doen aan de training ‘Ontspannen kun je leren’. Je doet mee aan deze training als je je hebt aangemeld voor de aanbieding (dan is de training gratis bij een halfjaars- of jaarabonnement). Of je hebt je aangemeld voor de online begeleiding van € 75,- en dien je met het invullen van dit formulier ook te betalen voor deze begeleiding. Om te kunnen meedoen heb je in ieder geval een halfjaar- of jaarabonnement nodig.

Al je gegevens worden volstrekt vertrouwelijk behandeld.

* zijn verplichte velden


Na het verzenden van dit formulier krijg je verdere instructies. Je wordt aangemeld op een nieuwe lijst van ‘mailchimp’