Proefabonnement Beweging.TV
Beweging.tv
Meer dan 700 filmpjes met beweging en ontspanning

Wilt u ook oefeningen op deze site plaatsen?

Iedere fysio-, oefen-, bewegings-, ontspanningstherapeut of docent yoga, fitness, Tai Chi etc kan oefeningen op deze site plaatsen.
Dit geldt zelfs voor mensen die hele goede ervaringen hebben met één of meerdere oefeningen zonder dat zij hiervoor ziijn geschoold.

Alle oefeningen worden wel door ons gescreened en beoordeeld op nut en veiligheid.

Wat moet u doen:
  • Óf u stuurt een film naar ons toe via b.v. wetransfer.com. Zorg dat de film voldoende belicht is, bij voorkeur HD-kwaliteit heeft en dat het geluid helder en zoveel mogelijk storingsvrij is. Wij zullen de film dan beoordelen en zodanig editten dat deze in het systeem past
  • Óf u stuurt een tekst (eventueel met tekeningen/foto's) naar ons toe, zodat wij -na screening- de oefening kunnen verfilmen
  • Óf u komt naar onze studio in Amsterdam om de oefening samen met ons op te nemen
  • Als het gaat om een audio-oefening stuur de opname dan op in een MP3-bestand

Indien wij een oefening plaatsen zal u in de film een vermedling krijgen en ook op de site onder 'medewerkers' als u dat wenst.

Gebruik info@beweging.tv als mailadres..


Kunt en wilt u een compleet programma op de site plaatsen?

Als u een compleet oefenprogramma wilt aanbieden kan dat natuurlijk ook. In dat geval kunt u ook meeverdienen indien mensen zich inschrijven vanwege dit programma. Een oefenprogramma houdt in een aantal oefeningen (desnoods van verschillende categoriën) die een bepaald doel nastreven, plus uitleg/insturctie hierbij. Denk bijvoorbeeld aan een programma voor verbeteren van de schouderfunctie, het verminderen van angstgevoelens of het verbeteren van de conditie met een bepaalde dansvorm o.i.d.
50% van de inkomsten die samenhangen met zo'n programma zijn voor de ontwikkelaar.