Proefabonnement Beweging.TV
Beweging.tv
Meer dan 700 filmpjes met beweging en ontspanning

Met behulp van dit kanaal stimuleren we bewegen en ontspannen voor betere flexibiliteit van lijf en geest. Gezondheid en plezier zijn hierbij belangrijker dan prestaties, al zullen uw prestaties op veel gebieden toenemen als u een regelmatige bezoeker gaat worden.

U kunt verwachten dat uw spierkracht, gewrichten, bloedsomloop, hart, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en evenwicht verbeteren. Maar ook stemming, zelfvertrouwen, expressie, denkvermogen en concentratie kunnen vooruitgaan. Een aantal oefeningen is hier zelfs expliciet op gericht. Doe in ieder geval alle oefeningen met aandacht....

Een optimaal programma bestaat uit afwisseling van in- en ontspanning, zoals we ook toepassen in ons ROCK-training. Maar U zelf kunt de keuze maken waarop u op enig moment de nadruk wilt leggen. Aarzel ook niet om via coaching onze hulp in te roepen. Ook kunt u samen met een therapeut oefeningen uitkiezen. En kunt U oefeningen doen op of ter compensatie van uw werk.

Beweging.Tv helpt u om 'de rek erin te houden' in de meest ruime zin. Met behulp van de oefeningen en de programma's via dit kanaal kunt u klachten verminderen of voorkomen, langer lichamelijke en geestelijke prestaties blijven verrichten en gezonder blijven werken. Niet door alleen meer te bewegen, maar juist ook door beter te bewegen of juist eens helemaal bewegingsloos te zijn...

Alle oefeningen zijn bedacht en/of goedgekeurd door bewegingstherapeuten (w.o. fysiotherapeuten), psychologen en medewerkers van sportscholen.

Veel plezier

Lees ook: Beweging.TV = Vitaliteit 3.0<< Vorige