Proefabonnement Beweging.TV
Beweging.tv
Meer dan 700 filmpjes met beweging en ontspanning
Bodybalance volgens R.O.C.K.-principe
Rekken, Ontspannen, Conditie en Kracht in één les.
De R.O.C.K.-gym zijn door ons samengestelde lessen met oefeningen uit alle categoriën voor een optimale vitaliteit. Er zijn lessen met verschillende intensiteit en subdoelen (zie hiernaast). Het doel is gezondheid, energie, gewichtsvermindering of het verkleinen van de kans op terugkeer van klachten.
Je kunt de lessen allemaal thuis en op ieder gewenst tijdstip uitvoeren.

Schrijf je in en kies een les onder één van de sub-rubrieken! Je kunt meedoen aan de ROCKbodyblance-gym voor € 30 per jaar. Waar vind je zo'n goedkope sportschool?

Klik op de afbeelding voor een introductiefilm.


maak je keuze
R.O.C.K. - energy (60 min)
Rekken, Ontspannen, conditie- en Krachttraining op basis van intervaltraining om vooral de vetverbranding op gang te brengen. Dat betekent goede Pilates- en bootcampoefeningen. Kort, maar hevig en krachtig. Maar ook aandacht voor diepe ademhaling en ontspanning. Want teveel eten heeft vaak te maken met teveel stress en emoties. Die pak je met deze lessen ook aan.


R.O.C.K. - standaard (60 min)
All-round Rekken, Ontspannen, Conditie- en Krachttraining op een matig tot pittig niveau en ontspannen met yoga en meditatie.R.O.C.K. - Pilates (40 - 50 min)
Korte, maar krachtige lessen met Rekken, Ontspannen en Conditietrainin, maar vooral training van spieren rond nek, schouders, rug en heupen ('core stability').


R.O.C.K. - destress (75 min)
Mindfullness bewegingstraining: Rekken, Ontspannen, Conditie- en Krachttraining met veel aandacht en veel tijd voor meditatie, yoga en adem..


ROKjes (10 min)
Korte stimulerende lesjes met een Rek, ontspan en/of spierkrachtoefening. Helpt bij bijvoorbeeld concentratieproblemen of ongewenste trek...


R.O.C.K. - heavy (75 min)
Pittige lessen met body-pump, aerobics en steps, maar ook met ontspanning- en ademoefening