Klik hieronder

Hier staan healthcoaching-programma’s voor het aanleren van basale fitheid of nieuwe bewegingen. De oefeningen in deze programma’s kunnen achter elkaar gedaan worden of juist verspreid over een langere periode voor het leer-effect.

Dus soms zit het leereffect in het doen van het hele programma om dat dan te herhalen. Als het programma je dan makkelijker afgaat kun je tevreden zijn en/of naar een pittiger niveau (ander programma b.v.). En bij de programma’s met * zit het leereffect in het doen van steeds de volgende oefening uit het programma. Als je dan de laatste oefening kunt heb je je doel bereikt.


e-Healthcoaching

Op deze pagina tref je vele nuttige en kant-en-klare beweging- en ontspanningslessen met specifieke doeleinden of bij bepaalde klachten, ofwel healthcoachinglessen. Zelfs zonder enige begeleiding kun je -als je rustig begint- snel resultaat bereikt want:

Bewegen maakt je beter

JB-020 copy

Healthcoaching kan behulpzaam zijn bij het bereiken van bepaalde doelen; het overwinnen van een klacht, het verbeteren van een bepaalde functie of het opbouwen van basale fitheid.

Wil je begeleiding?

We kunnen je online begeleiding geven bij het behalen van een doelstelling. Dat werkt als volgt:

  1. stuur ons een mailtje met als onderwerp healthcoaching naar coach@beweging.tv
  2. daarna sturen we je een vragenlijstje voor je wensen/ideëen
  3. na ontvangst van je vragenlijst sturen we een voorstel
  4. als je op ons voorstel wilt ingaat koop je eerst een personal coachingsessie van € 60 via onze webwinkel. Dit bedrag is voor het opstellen van een plan en oefenprogramma en een online sesie van een half uur en het sturen van een evaluatie
  5. mocht je daarna behoefte aan meer coaching, dan kun je eventueel nog een coachingssessie kopen